Wayang Best – Maze Runner The Death Cure

Wayang Best kini Kembali membawakan filem MAZE RUNNER : THE DEATH CURE daripada 20th Century Fox. Dalam epik terakhir filem Maze Runner, Thomas mengetuai kumpulannya Gladers untuk melarikan diri pada misi terakhir dan paling berbahaya untuk mereka.

Untuk menyelamatkan rakan-rakan mereka, mereka mesti memasuki Bandar Lama, Peta Labirin yang dikendalikan oleh WCKD yang mungkin menjadi peta teka-teki yang paling dahsyat. Sesiapa sahaja yang dapat melepasinya pasti akan mendapat jawapan kepada pertanyaan Gladers sejak pertama kali tiba di situ.

Tarikh Tayangan : 25 Januari 2018

Pengarah : Wes Ball
Penerbit : Ellen Goldsmith-Vein, Wyck Godfrey, Marty Bowen, Lee Stollman
Dibintangi Oleh : Dylan O’Brien, Kaya Scodelario, Thomas Brodie-Sangster, Giancarlo Espositio, Aidan Gillen, Ki Hong Lee, Barry Pepper, Will Poulter, Patricia Clarkson
Genre : Aksi Pengembaraan

Untuk meraikan filem MAZE RUNNER : THE DEATH CURE yang bakal ditayangkan di pawagam, 20th Century Fox bersama Best FM ingin membuka peluang untuk anda memenangi 2 pas bermusim ke tayangan filem MAZE RUNNER : THE DEATH CURE. Untuk maklumat lanjut tentang filem ini, anda boleh layari Facebook 20th Century Fox.

Untuk Menangi Pas Bermusim Ke Tayangan Filem Ini, JOM Jawab Soalan Mudah Beserta Slogan Di Bawah Ini.