Best Hits

Best Hits

Dengarkan segmen lagu-lagu pilihan yang memutarkan lebih banyak muzik dari awal anda memulakan kerja di pejabat sehinggalah ke waktu makan tengahari anda. Best Hits bersama Fiezah Rahman (FR)  menemani anda setiap Isnin hingga Jumaat. Segmen Best Hits ke udara dari jam 10 pagi hingga 1 tengahari. Disegarkan oleh LCLC Mixfruit Chewable Tablet, rahsia kulit cerah, gebu dan muda remaja serta kekal bertenaga sepanjang hari.

GOSIP ARTIS (10-11 pagi) – Fiezah Rahman kongsikan gossip-gosip arti yang sedang diperkatakan di media sosial

LAGU PILIHAN (10-11 pagi) – Korang boleh pilih sebuah lagu kegemaran korang dan akan diputarkan oleh Fiezah Rahman, hantarkan permintaan kat FB atau Ig Best FM nak call pun boleh.

UCAPAN  (10-11 pagi) – Nak buat ucapan kat siapa2 pun boleh, hantarkan menerusi media sosial atau call terus kat konti

LAGU VERSUS (10-11 pagi) – Along Cham dan Zairi masing2 memilih sebuah lagu dan pendengar diminta untuk undi salah satu lagu pilihan mereka. Lagu yang paling banyak mendapat undian akan diputarkan  oleh Fiezah Rahman.

CERITA VIRAL(11-12 petang) – Apa cerita yang viral? Fieza Rahman nak share cerita-cerita viral yang sedang diperkatakan oleh orang ramai.

TIPS BEST (12-1 petang) – Banyak tips-tips berguna yang korang boleh dapat di Best Hits, Sebab Fieza Rahman nak share kat korang.