Aktiviti Best Sana Sini

Aktiviti Best Sana Sini

Anda ingin berkongsi sebarang hebahan atau aktiviti kemasyarakatan di tempat anda? Apa kata hantarkan kepada kami untuk dipaparkan di laman web bestfm.com.my dan di ke udarakan di corong radio untuk perkongsian bersama. Sila pastikan aktiviti tersebut adalah aktiviti yang tidak berasaskan keuntungan atau nilai komersil.

Untuk menghantar hebahan aktiviti anda, and boleh emel kepada kami ke emel info@bestfm.com.my atau hantar secara atas talian menggunakan format borang di bawah:-

""
1
Nama Aktiviti :
Tarikh Bermula :
Tarikh Berakhir :
Masa Bermula :
Masa Berakhir :
Butiran Aktiviti :Ceritakan Sedikit Mengenai Aktiviti Anda
0 /
Kategori Aktiviti :
Anjuran :
Nama :Person-In-Charge
Nombor Telefon :
Poster / Banner (Jika Ada)maksimum 512KB saiz fail
Muat Naik
Saya bersetuju dengan terma dan syarat pertandingan dan memberi persetujuan kepada Suara Johor Sdn Bhd untuk memproses data peribadi anda seperti tertera di laman notis privasi
Previous
Next

 

  • Untuk maklumat lanjut mengenai acara-acara ini dan lain-lain acara komuniti dan gaya hidup seluruh Malaysia, sila hubungi 07-3314104.
  • Jika anda ada sebarang maklumbalas atau ingin menghantar maklumat acara, sila e-mel kepada kami di info@bestfm.com.my atau faksimili di talian 07-3314104.
  • Semua aktiviti yang disiarkan melalui Aktiviti Best Sana Sini adalah berdasarkan garis panduan yang telah ditetapkan.
    Nota: Aktiviti yang dihantar akan diluluskan oleh panel garis panduan Aktiviti Best Sana Sini dalam tempoh 3 hari bekerja.